Notting Hill Villa by Space Alchemy Ltd | homify
更換資料照片
更換封面
Space Alchemy Ltd
Space Alchemy Ltd

Space Alchemy Ltd

Space Alchemy Ltd
Space Alchemy Ltd
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

Notting Hill Villa

We were delighted to be engaged by the owners of this wonderful family home in Notting Hill. The house was completely remodelled internally, opening the areas out to create far more space and light. A side extension was added to create a dining area adjoining the kitchen. To balance and soften the crisp modern lines, we introduced soft shapes and curves on the ground floor, highlighting with a gold and rich spice palette. Sophisticated lighting with warm woods, luscious fabrics and sculptural pieces were used throughout. Tailored storage was created with clever use of space beneath the walnut, slate and brushed steel staircase to create a bespoke wine store. The external deck area was crafted with hand-thrown clay pots, architectural planting, bamboo and olive trees. Back-lit copper panels provide a wonderful focal point particularly in the evening.

Admin-Area